top of page
Tarieven

Kinesitherapie/Manuele Therapie/Hartcoherentie

  • Intake sessie  (60')  - €72    

  • Opvolgsessie (30')  - €36      

Osteopathie

  • Intake sessie (45')  - €68    

  • Opvolgsessie (45')  - €68 

Voor kinesitherapeutische verstrekkingen, die opgenomen zijn in de RIZIV-nomenclatuur, is het mogelijk om een gedeeltelijke terugbetaling te bekomen. Voorwaarden voor terugbetaling:

  • Aangesloten zijn bij een erkend ziekenfonds of privéverzekering die terugbetaling voor kinesitherapeutische verstrekkingen voorziet.

  • In het bezit zijn van een geldig voorschrift voor kinesitherapie.

 

In onze praktijk staat het onderzoek en het geven van een kwaliteitsvolle behandeling, conform de laatste nieuwe wetenschappelijke inzichten centraal. Als erkende praktijk voor Manuele Therapie vinden we het dan ook belangrijk om op regelmatige basis bijscholingen en specialisatiecursussen te volgen. Om deze gespecialiseerde behandeltechnieken optimaal te kunnen toepassen, zijn onze therapeuten niet toegetreden tot de conventie.

Voor osteopathische verstrekkingen voorzien de meeste mutualiteiten een terugbetaling van €10 per consultatie. Er is hiervoor geen voorschrift of medische doorverwijzing nodig. Aan het einde van de behandeling ontvangt u een attest waarmee u deze terugbetaling kan aanvragen. Het maximum aantal consultaties per kalenderjaar verschilt per ziekenfonds.

Indien gewenst, kan er steeds een factuur bezorgd worden voor de voltooide behandelingen.

bottom of page